PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Sommerhus byggesæt og træhus byggesæt til dig der vil selv

Hos FinlandsHuse hjælper vi dig med dine byggeprojekter, når det kommer til bygning af træhuse. Vi leverer blandt andet sommerhus byggesæt og træhus byggesæt, og selvom vi er beliggende i Herning, yder vi denne service i Holstebro, Silkeborg og hele Danmark. Geografi er ingen hindring for os. Vi ønsker blot at hjælpe så mange kunder som muligt med at opfylde deres drømme om et nyt træhus.

Det er ikke alle, der er vilde med at lade andre klare opgaverne for dem, men hos os sørger vi for særlige byggesæt, der er udviklet specielt til dig, der er glad for gør-det-selv-projekter. Vores bjælker er lavet som en form for legoklodser, og de er nummererede, hvilket betyder, at du blot skal følge de medfølgende anvisninger for at bygge dit træhus.

Træhus byggesæt med fokus på dine behov

Vi har mange års erfaring med byggeprojekter og træ, hvilket betyder, at vi altid leverer kvalitet. Du skal derfor ikke bekymre dig om dit fremtidige hjems holdbarhed og udseende. Hvis du ønsker helt selv at bestemme, hvordan dit hjem skal se ud, er du mere end velkommen til at bringe os tegninger, som vi skal bygge ud fra – ellers har vi også en række muligheder.

Når du skal til at samle dit nye træhus, leverer vi ikke alle materialerne til et sommerhus byggesæt på én gang. Hvis vi gjorde det, ville vi øge risikoen for tyveri, og du ville helt sikkert også blive træt af at have materialer til at ligge og flyde. I stedet leverer vi materialerne, når du har brug for dem. Du kontakter os blot en uge i forvejen, og så leverer vi til tiden.

Kontakt os og hør mere om vores sommerhus byggesæt

Selvom du er glad for at bygge selv, skal du ikke være bleg for at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores træhus byggesæt eller sommerhus byggesæt. Priserne på vores byggesæt starter på 2300 kroner per kvadratmeter eksklusiv moms og levering.

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores telefon 97 14 77 79 eller på e-mail hytte@hytte.dk.​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.