PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Helårs træhuse - få bygget et nyt træhus

Her hos FinlandsHuse gør vi vores bedste for at skabe charmerende helårs træhuse, der opfylder vores kunders behov. Vores forretning er beliggende i Herning nær Silkeborg og Holstebro, men vores service når meget længere ud end blot til denne lille del af Danmark. Vi yder nemlig vores træhus-service i hele landet.

I tæt dialog med dig som kunde garanterer vi fleksibilitet i arbejdet, hvilket munder ud i, at du får dig et nyt træhus, som du vil være glad for de næste mange år frem. Du som kunde er den dominerende part i bygningsprocessen. Du bestemmer materialer og størrelse, og har du tegninger, kan vi bygge helårs træhuse ud fra disse. Hvor dyrt arbejdet bliver, afhænger af dit valg af materialer.

Nyt træhus med overdækkede terrasser

Vores helårs træhuse er opført med en 28 x 210 millimeter træbeklædning fra Finland, hvilket er med til at give huset en helt særlig charme, og beklædningen sørger desuden for, at træhuset kan tages i brug som helårs træhus såvel som sommerhus med mulighed for en stor overdækket terrasse. 

Beklædningen kan leveres både til vandret og lodret opsætning.

Vores levering af materialer sker som dellevering. På den måde skærmer vi blandt andet mod tyveri.​

Du har flere valgmuligheder, hvad angår materialer. Du bestemmer, om træet skal høvles helt glat, eller om det skal børstes, så træåringer fremstår tydeligt. Uanset hvad du vælger til et nyt træhus, kan du være sikker på, at træbeklædningen vil gavne dit indeklima, hvilket også betyder noget for din sundhed. 

Nedenfor kan du se billeder af vores model Keywest, som er fyldt med sydstats-charme.

Ønsker du et nyt træhus?

Går du og drømmer om at få bygget et nyt træhus, kan du roligt lægge opgaven i vores erfarne og kompetente hænder. Vi stiler altid efter den højeste kvalitet, og gør altid vores bedste for at efterkomme dine ønsker. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores helårs træhuse.

Du kan ringe til os på telefon 97 14 77 79 eller skrive på e-mail hytte@hytte.dk.​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.