PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Helårshus efter dine behov

Hos FinlandsHuse leverer vi et helårshus til dig i flot design og høj kvalitet. Vi er beliggende i Herning, men vi laver huse til kunder i Holstebro, Silkeborg og i hele landet. Ønsker du at designe dit drømmehus helt fra bunden af, er dette naturligvis en mulighed.

Vi stiller vores erfaring til rådighed hvad angår helårshuse, og hjælper dig med at realisere dine drømme og forventninger til dit nye helårshus. ​

Vi anvender udelukkende bjælker fra de langsomt voksende, finske fyrtræer, hvis bearbejdning er baseret på flere hundrede års byggetraditioner.

Helårs træhuse med forskellige byggeløsninger

Vi kan hjælpe dig med mange forskellige byggeløsninger, når du skal have dit helårshus bygget. Vi kan henvise til et rigtig godt team af forskellige håndværkere, som er vant til at samarbejde om at opføre flotte helårs træhuse.

Vi er din garanti for træværk af højeste kvalitet. Resultatet bliver smukke, elegante og unikke bjælke- og træhuse, som kan anvendes som helårshus.

​Et nyt hus er i dag isoleret så godt, at man bruger færre penge på opvarmning. Tag os gerne med på råd omkring hvilket helårshus I overvejer at købe – så får I den billigste løsning, men i bedste kvalitet.

Vi leverer helårs træhus til dig

Det behøver ikke at være dyrt, når man skal bygge nyt. Ofte er det tilmed en billigere løsning, at købe et nyt helårshus fremfor at købe et gammelt hus. Kontakt os i dag og kom tættere på drømmen om at få leveret dit nye træhus.

Ring til os på telefon 97 14 77 79 eller skriv en e-mail til hytte@hytte.dk.

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.