PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Fritidshus og træsommerhus laves i unikt finsk fyrretræ​​

Her hos FinlandsHuse tilbyder vi også at hjælpe dig med at skabe et fritidshus eller sommerhus i træ. Uanset hvor i Danmark du befinder dig, kan vi yde denne service. Vi har vores base i Herning i nærheden af Holstebro og Silkeborg, hvorfra vi får hele bygningsprocessen til at forløbe gnidningsfrit og hermed optimalt. En kundevenlig service er vores øverste prioritet, hvilket tydeligt afspejler sig i vores metoder, da det er dig, der bestemmer det meste.

Under byggeprocessen kan vi henvise til både tømrere, VVS’ere og elektrikere, så dit nye fritidshus eller træsommerhus kan stå klar til brug på meget kort tid. Ved hele vores service kan du regne med kompetente og erfarne mennesker, der under hele processen står i tæt samarbejde med dig, så I sammen kan udarbejde det bedste resultat.

Et sommerhus i træ eller fritidshus lige efter dine ønsker og behov

Nogle gange kan det være rart at komme lidt væk fra hverdagen, og det er her, vi kommer ind i billedet. Hvis du har brug for et selvdesignet træsommerhus eller fritidshus, så kan vi let hjælpe dig med denne opgave.​​

Hvis du har eksisterende tegninger af det hus, som du gerne vil have bygget, kan vi nemt bygge ud fra disse. Vi laver også ”byggesæt” hvis du vil kaste dig ud i byg selv.

Når der er styr på tegningerne, bliver de bjælker, som du har bestemt dig for, produceret i Finland efter de præcise mål. Leveringen sker som dellevering. Det vil sige, at materialerne først kommer, når der er brug for dem, hvilket hjælper til en bedre proces, som er skærmet mod tyveri.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis det lyder som noget for dig, at få bygget et charmerende fritidshus i træ eller sommerhus i træ, skal du være velkommen til at kontakte os for at høre mere. Den endelige pris afhænger af, hvilke materialer du ønsker, størrelse osv., men vores mål er altid at tilbyde dig nogle fornuftige priser, der passer dig og dit budget.

For at høre mere kan du ringe til os på telefon 97 14 77 79 eller skrive til vores e-mail hytte@hytte.dk.​​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.