PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Design dit eget hus i samarbejde med os

Hos FinlandsHuse tilbyder vi dig mulighed for, at du selv kan designe dit eget hus i træ. Vi giver dig denne mulighed, uanset hvor du befinder dig i Silkeborg, Holstebro eller et andet sted i Danmark, selvom vi er beliggende i Herning. Med dette tilbud får du stor fleksibilitet, fordi det er dig, der bestemmer det hele. Har du en drøm om et helt særligt hus, er det os, du skal søge til. Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen.

Mange tror, at det bliver dyrere per kvadratmeter, hvis man tegner huset selv, men det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet. Prisen på huset afhænger af, hvilke materialer du vælger. Vi forsøger altid at give dig den bedste pris, så du kan få lige det charmerende træhus, som du går og drømmer om. Design dit eget hus med os – det er en god investering i din fremtid.

Gør drømmen til virkelighed og design dit eget hus

Vi har mange års erfaring med at skabe smukke og charmerende træhuse. Derfor kan du trygt lægge din opgave i hænderne på os. Uanset om du har tegninger, et fundament eller ingenting at gå ud fra, kan vi hjælpe dig med at skabe det hjem, som du lige står og drømmer om.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at skabe dit drømmehus.

​Vi er igennem hele processen i tæt dialog med dig som kunde, tømrere, VVS’ere og elektrikere, så vi opnår stor fleksibilitet og det bedste resultat.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på din fremtidige bolig, er vores Design dit eget hus-mulighed den perfekte løsning. Vi gør alt for at opfylde dine krav, og vi ønsker til hver en tid at holde dig informeret. Du kan kontakte os for at høre mere om dine muligheder, og vi snakker også gerne med dig om et uforpligtende tilbud.

Du kan altid tage kontakt til os ved at ringe på telefon 97 14 77 79 eller skrive på e-mail hytte@hytte.dk.​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.