PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Selvbyg af træhuse – byg hus selv allerede i dag

Nogle mennesker er mere til do it yourself og træhuse selvbyg, end at få andre mennesker til at klare jobbet for dem. Her hos FinlandsHuse hjælper vi dig med dette projekt, uanset hvor du er bosat. Vi er beliggende i Herning, men har også kunder fra Holsterbro og Silkeborg, så det er altså uanset hvor i Danmark du bor.

Vi sørger for at gøre vores bedste, når du skal hjælpes på vej og have alle de fornødne ressourcer til dit byg selv træhus-projekt. Vi har mange års erfaring inden for branchen og sørger for at levere nogle af de bedste produkter til dig, så du kan få et troværdigt og holdbart hjem.

Byg nyt hus og få professionel rådgivning med bjælkehus byggesæt

Med et ønske om selvbyg leverer vi de såkaldte bjælkehus byggesæt, som er konstrueret specielt til træhuse selvbyg. Også hvis du skal i gang med projekt ”byg fritidshus” til et evt. sommerhus eller hytter. Det smarte ved disse sæt er, at de er nummererede og derfor lette at samle selv. 

Med sættet medfølger der ydermere en spærplan til oplægning af spær og monteringsanvisning, som forklarer, hvordan du bygger et træhus selv.​

For at du ikke skal have materialer liggende og flyde, sørger vi for at levere løbende efter aftale med dig, så du først modtager de forskellige materialer, når du skal bruge dem. 

Du ringer blot en uge før, du skal bruge materialerne, og så leverer vi dem til dig hurtigst muligt. Selvom denne type proces er en byg hus selv-fase, er du altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål – vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os for at høre mere om træhuse selvbyg

Ønsker du at finde mere information om, hvordan du nemt og enkelt kan samle dit byg selv træhus, er du mere end velkommen til at gribe telefonen eller ty til tasterne for at høre mere. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og give dig det mest realistiske billede af, hvilke muligheder du har hos os.

Du kan kontakte os på telefon 97 14 77 79 eller på vores e-mail hytte@hytte.dk – vi glæder os til at høre fra dig!​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.