PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Bjælkesommerhus i høj kvalitet og smukt design

Et bjælkesommerhus fra FinlandsHuse er lavet bjælker fra langsomt voksende, finske fyrtræer, som giver huset sit flotte æstetiske udtryk. Vi er beliggende i Herning, men vi laver huse for kunder i Silkeborg, Holstebro og i hele landet.

Hvis du vælger at få lavet dit nye bjælkesommerhus hos os, kan vi sikre dig den professionel rådgivning, god service og den højeste kvalitet inden for træhuse og bjælkehuse. Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov, så vi sammen finder frem til den bedste løsning.

Unikt bjælkesommerhus opføres af specialister

I vores store udvalg, kan du vælge det helt rette bjælkesommerhus. Vi tilbyder naturligvis også tegn-selv løsninger, hvor du kan designe dit eget unikke bjælkesommerhus helt fra bunden. Du kan se et par billeder af husene nedenfor.


Vi har mange års erfaring inden for branchen, og kan love dig, at vi har stor ekspertise inden for faget og er i tæt samarbejde med tømrere, VVS’ere og elektrikere, så alt spiller.

Kontakt os for erfaren og professionel rådgivning

Det er altid et stort skridt, når der skal vælges nyt hus. Huset skal passe de personer, der skal bo i det. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, når du overvejer, hvordan dit bjælkesommerhus skal se ud og indrettes. Vi stiller vores erfaring til rådighed, så vi i samarbejde med dig kan skabe dit drømme-sommerhus.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 97 14 77 79 eller skrive en e-mail til hytte@hytte.dk.​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.