PRISLISTEN ER I ØJEBLIKKET IKKE GÆLDENDE, GRUNDET DEN MEGET KAOTISKE MARKEDSITUATION PÅ TRÆ I EUROPA!

Ring på telefon: 97 14 77 79

Bjælkehytte og bjælkehuse som helårshuse

Hos FinlandsHuse leverer vi bjælkehytte og bjælkehuse som både fritids- og helårshuse i smukt og harmonisk design til familier, der ønsker kvalitet og med et design, der giver en flot indretning og udseende.

Vi har markedets billigste byggesæt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver dig nemlig mulighed for en ”byg selv” løsning – hvis det er det du ønsker. Vi er beliggende i Herning, men vi laver huse til kunder i Holstebro, Silkeborg og i resten af Danmark.

Vores mange modeller af bjælkehuse kan ændres i indretning og størrelser, eller I kan selv tegne drømmehuset. Hvad end i ønsker en træhytte eller bjælkehytte vil vi være behjælpelig fra start til slut.

Vi vil gerne stille vores erfaring til rådighed for at hjælpe dig med at få dine specifikke ønsker til bjælkehytte eller bjælkehuse. På den måde kan vi lave det lige som du ønsker det.

Den rigtige indretning til din bjælkehytte

Vi leverer kvalitetsmaterialer og sætter stor ære i at designe de rigtige bjælkehuse, med rette isolering der passer til familiens behov – både som helårshus og som bjælkesommerhus eller anden type fritidshus.​

De langsomt voksende, finske fyrtræer bliver bearbejdet på finske fabrikker efter mange hundrede års byggetraditioner, og resultatet bliver smukke bjælker, der er grundstammen i din bjælkehytte eller i bjælkehuse.

Kom selv med tegningerne til din træhytte

Vi leverer selvfølgelig lige netop den bjælkehytte eller træhytte du ønsker – på grundlag af din egen tegning. Send os en tegning med mål, og vi vil udregne en cirka pris for dig. Vi tilbyder mange forskellige byggeløsninger inden for bjælkehuse.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, for vi står altid klar til at hjælpe dig og give dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 97 14 77 79 eller skriv til e-mail hytte@hytte.dk.​

Skriv til os​

​Ønsker du at høre nærmere om finlandshuse og finske træhuse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

FinlandsHuse A/S

CVR: 25665422​

kontaktinfo

Telefon: 97 14 77 79

​E-mail: hytte@hytte.dk

​Vurderet 7,8/ 10 stjerner på baggrund af mere end 12 anmeldelser fra Trustpilot

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.